Længes du efter en lettere skriveproces?

Vejen til at skrive lettere er fuld af forhindringer.

Som skribenter forledes vi tit af en stærk kulturel forestilling om, at det er svært at skrive. At skrivning absolut kræver meget tid og slid for at give gevinst. No pain, no gain, tænker vi. Men det er blot én ud af mange skadelige myter, der omgærder skriveprocessen, og som skygger for det, vi alle burde stile efter: At skrive ubesværet. 

Det er derfor, jeg med selvhjælpsføljetonen Skriv let har sat mig for at opspore og formidle alle tænkelige fifs, tips og idéer, som kan lette skriveprocessen.

Føljetonen udkommer drypvis. Kapitlerne har ikke en fast form, men varierer i længde og type. De består af en blanding af essayistik, boganbefalinger, interviews, lommefilosofi, skriveøvelser – og selvfølgelig en hel masse tips til at ændre din skriveproces til det lettere.

Skriv let har også en brevkasse, hvor jeg med assistance fra professionelle forfattere og skribenter vil forsøge at hjælpe andre skrivende med problemer af enhver art til en lettere skriveproces.

Hvis du har et skriverelateret dilemma, problem, spørgsmål eller lignende til brevkassen, kan du sende det til mig via mail (skrivlet@substack.com) eller via DM på Instagram. Husk at anføre dine pronominer samt dit (anonyme) kaldenavn.

Brevkassen udkommer sideløbende med føljetonens kapitler.

Hvis du ønsker at føljetonen sendt direkte til din indbakke, kan du tilmelde dig her. Det er helt gratis og uforpligtende — og let!

Velkommen ombord.

Skriv let, lev let.

/Hans

Subscribe to Skriv let

Et nyhedsbrev til dig, der længes efter en lettere skriveproces.

People

Mit navn er Hans, og jeg er mennesket bag Skriv let. Jeg er ph.d. i Litteraturhistorie, kreativ skrivning. Til daglig arbejder jeg som kommunikationsrådgiver og skrivetræner. Jeg har altid drømt om at skrive en selvhjælpsbog.