Længes du efter en lettere skriveproces?

Skriv let er en selvhjælpsføljeton for skrivende af enhver art, som gerne vil have mere og mindre ud af skriveprocessen.

Mindre anstrengelse, mere nysgerrighed. 

Mindre stress, mere mening.

Mindre mindreværd, mere lethed.

Hvis du ønsker at følge føljetonen, kan du tilmelde dig her. Det er gratis — og let!


Føljetonen udkommer med et kapitel 1-2 gange om måneden. Kapitlerne har ikke en fast form, men varierer i længde og type. De kommer til at bestå af en blanding af essayistik, boganbefalinger, interviews, lommefilosofi, øvelser – og selvfølgelig en hel masse tips til at gøre din skriveproces lettere.

Skriv let rummer også en brevkasse, hvor jeg med assistance fra professionelle forfatter og skribenter vil forsøge at hjælpe skrivende med problemer af enhver art til en lettere skriveproces.

Hvis du har et skriverelateret dilemma, problem, spørgsmål eller lignende til brevkassen, så send det til mig via mail (skrivlet@substack.com) eller via DM på Instagram. Husk at anføre dine pronominer samt dit (anonyme) kaldenavn.

Brevkassen udkommer sideløbende med føljetonens kapitler.

Skriv let, lev let.

.

.

.

Kender du nogen, som også trænger til en lettere skriveproces? Sharing is caring:

Share Skriv let.

Subscribe to Skriv let

En selvhjælpsføljeton for dem, der længes efter en lettere skriveproces.

People

Hans Lind
Mit navn er Hans, og jeg er mennesket bag Skriv let. Til daglig forsker jeg i, hvordan forfattere bliver forfattere. Jeg er også far. Jeg har altid drømt om at skrive en selvhjælpsbog.